skip to Main Content

Waarom doen wij wat we doen?

De meeste van jullie zullen vast gehoord hebben van AliExpress. Het Chinese platform dat bizar goedkope producten aanbiedt. Vaak zorgt dit er ook voor alarmbellen die afgaan. Als een product zo goedkoop is zal het vast van slechte kwaliteit zijn… Fout! Veel producten op AliExpress zijn van prima kwaliteit. Doordat de producten rechtstreeks uit een fabriek komen zijn de kosten laag.

Om te zorgen dat je geen miskoop doet reviewen wij producten van AliExpress op onze site. Wij linken jou door naar de desbetreffende productpagina. Zo weet jij precies welke producten van goede en welke van slechte kwaliteit zijn.

AliExpress reviews

De fabrikanten van AliExpress doen er zelf al alles aan om de producten zo betrouwbaar mogelijk over te laten komen. Dit doen ze door zo veel mogelijk reviews bij het product te verzamelen. Maar reviews hebben momenteel ook al een slechte reputatie. Zo worden er bij veel bedrijven nep reviews gekocht. NOS op 3 laat in onderstaand filmpje zien hoe die wereld eruitziet.

Door producten te testen hopen wij jou een goed beeld te geven van de prijs kwaliteit verhouding. Zo kun jij gerust aankopen doen zonder dat een product niet voldoet aan de verwachtingen!

Back To Top