skip to Main Content

De meest verkochte telefoonhoesjes op AliExpress

In deze rubriek kijken we welke producten binnen een product het meest verkocht zijn via AliExpress. Deze week gaan we kijken wat de meest verkochte telefoonhoesjes zijn op AliExpress.

  1. USLION
Uslion telefoonhoesjes op AliExpress

Dit telefoon hoesje van AliExpress is vaak gekocht doordat er een mooi patroon te zien is. Daarnaast is het hoesje in elf verschillende materialen te verkrijgen. Van aluminium tot aan denim. Daarnaast kun je ook nog uit dertien verschillende kleuren kiezen. Voor max. €2,50 heb je enorm veel keuze mogelijkheden voor deze telefoonhoesjes. Deze hoesjes zijn voor Iphone 6 tot en met de Iphone XR. Note: plaats bij je bestelling een extra bericht voor welk type Iphone het hoesje bestemd is. Zo weet je zeker dat je het goede hoesje krijgt.

Met 4.8 sterren en 21977 bestellingen is dit type telefoonhoesje een waardig nummer 10 in deze lijst.

  1. ZNP
ZNP hoesjes

Het hoesje van ZNP is een zeer beschermend hoesje. Dit telefoonhoesje bevestig je niet alleen aan de achterkant van de telefoon, maar ook aan de voorkant. Zo ben je er zeker van de de telefoon goed beschermd is. Naast het hoesje krijg je een protectie glas er gratis bij! De telefoon is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en 11 verschillende materialen. En dat voor nog geen €3,00! Met een beoordeling van 4.6 ster en 27992 bestellingen is dit een populair product op AliExpress.

  1. GETIHU
Getihu waterdichte telefoonhoesjes

Dit hoesje is speciaal voor water gemaakt. Met dit hoesje kun je tijdens het zwemmen je telefoon altijd bij je houden. Met dit beschermende hoesje kun je tot wel 30 meter onder water! Het bedrijf zegt dat het hoesje voor Iphone telefoons is bestemd. Maar ook andere telefoons kunnen er in. Als je telefoon tussen de 4 en 6.5 inch is kun je het hoesje gebruiken.
Het hoesje is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het hoesje zonder de Getihu naam te krijgen. Het hoesje heeft 4.9 sterren en is 28383 keer besteld.

  1. ZNP
ZNP iPhone hoesjes

Voor de tweede keer komen we de hoesjes van ZNP tegen in deze lijst. Deze hoesjes zijn precies gelijk als de andere. Het enige verschil tussen deze hoesjes en die andere in de lijst is dat deze verkrijgbaar zijn voor Iphone. Met 4.7 sterren en 28955 bestelling is ook dit hoesje een zeer gewild item op de Chinese webshop.

  1. VBNM
VBNM fancy telefoonhoesjes

Met de telefoonhoesjes van VBNM krijgt je telefoon een luxe uitziende look. De goudstukjes zorgen voor een gaaf effect. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor Iphone telefoons en is in 6 verschillende varianten te krijgen. Het hoesje is met 4.8 sterren en 29385 een van de meest populaire telefoonhoesjes op AliExpress,

  1. GEBREK
Gekleurde telefoonhoesjes

De charme in de hoesjes van GEBREK zit hem in de effen kleuren. De simpliciteit zorgt ervoor dat de hoesjes er strak uit zien. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor Iphone telefoons vanaf de 6S. De hoesjes zijn in 13 effen kleuren verkrijgbaar. Voor nog geen €1,50 heb je een hoesje in huis. Met 4.8 sterren en 30437 bestellingen hebben veel mensen de keus gemaakt om een telefoonhoesje in huis te halen.

  1. FLOVEME
FLOVEME telefoonhoesjes op AliExpress

Deze hoesjes van FLOVEME zijn populair door het mooie design. De overgang van de kleuren zorgen voor een mooi effect. Deze siliconen hoesjes zijn verkrijgbaar voor ongeveer €2,00 inclusief verzendkosten. Met 4.8 sterren en 33812 bestellingen is dit een zeer populair product op AliExpress.

  1. Esamday
Doorzichtige telefoonhoesjes

Dan zijn we nu aangekomen bij het meest basic hoesje van de lijst. Dit hoesje is doorzichtig. Het biedt bescherming zonder dat je telefoon er anders uit gaat zien. Met 4.9 sterren en 46397 bestellingen komt dit hoesje in de top drie van deze lijst.

  1. Ranipobo
Ranipobo doorzichtige telefoon case

Het hoesje van Ranipobo is ook transparant. Door de harde case is je mobiel goed beschermd. De hoesjes zijn geschikt voor Iphone. De hoesjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Voor nog geen €1,40 heb je een hoesje in huis. Het hoesje is al 75246 keer besteld! Daarnaast heeft het een score van 4.7 sterren. Een waardig nummer 2 in deze lijst!

  1. Gertong
#1 meest verkochte telefoonhoesjes op AliExpress

Dan zijn we nu aangekomen bij de nummer 1 van deze lijst. Dit hoesje is super dun. De gaatjes zorgen er voor dat de warmte die je telefoon genereert goed wordt afgevoerd. Het hoesje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Voor nog geen 2 euro heb je een super dun hoesje in huis. Het meest populaire telefoonhoesje op AliExpress heeft een scoren van 4.7 ster en is 78673 keer besteld. Hiermee zijn dit de meest verkochte telefoonhoesjes op AliExpress!

Wil je ook weten wat de meest verkochte zonnebrillen op AliExpress zijn? Kijk dan op de blog over zonnebrillen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top