skip to Main Content

De meest verkochte zonnebrillen op AliExpress

In deze rubriek gaan we kijken welke 10 producten binnen een productcategorie het meeste zijn verkocht. Deze week gaan we kijken welke zonnebrillen het meeste zijn verkocht op AliExpress

  1. ZOZO
ZOZO zonnebril

Met dit stoere montuur van ZOZO trappen we deze lijst af. De nummer 10 van de lijst is een bril dat voornamelijk door mannen gedraagt zal worden. met 4.9 sterren en 15.095 bestellingen is dit model zeer populair.

  1. Kingseven
Kingseven zonnebril #9

De zonnebril van Kingseven is een wat stoerder model. De bril zal dan ook eerder door mannen gedragen worden. Met een rating van 4.9 en 15.701 bestellingen is deze bril een waardig nummer 10 in deze lijst. Je kunt de bril verkrijgen vanaf €8,60

  1. Samjune
Samjune zonnebril op AliExpress

Ben jij fan van Iron Man? Tony Stark droeg dit montuur tijdens de film. Met 4 3/4 ster en 16.041 bestellingen staat deze zonnebril op plek 10 in deze lijst. Voor iets meer dan €3,00 kun jij dit populaire montuur in huis hebben.

  1. Yooske
Bosen retro zonnebrillen op Aliexpress

Dit retro montuur mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Op straat lopen tientallen mensen met deze zonnebrillen. Met een beoordeling van een 4.8 op de schaal van 5 is deze bril enorm populair. Dit wordt bevestigd door de 18.255 bestellingen. De bril kost iets minder dan €4,00

  1. Kdeam
Kdeam zonnebril op AliExpress

De bril van Kdeam is een bijzondere bril omdat je de bril in 21! verschillende varianten kunt halen. Het is een stoere bril die vooral door mannen gedragen wordt. Met 4.9 sterren en 24.611 bestellingen is dit één van de meest verkochte zonnebrillen op AliExpress.

  1. DCM Cateye zonnebril
DCM Cateye

Dit ‘katachtige’ montuur is zeer populair op de Chinese site. De vintage look die deze bril je geeft wordt erg gewaardeerd. Met een rating van 4.8 sterren en 25.080 bestellingen is deze zonnebril een waardig nummer 5 van deze lijst. Voor €2,50 heb jij deze bril in huis.

  1. Reboto cat eye zonnebril
Reboto cat eye

Dat het cat eye model populair is blijkt als we hetzelfde model weer tegenkomen op plek 4 van deze lijst. Dit model is iets agressiever qua vorm. Met een rating van 4.8 ster en 28.949 bestellingen is het een zeer populair model. Voor nog geen €3,00 heb je dit model in huis.

  1. Sozo Tu
Sozo Tu zonnebril

Als er één bril niet mag ontbreken is het natuurlijk de pilotenbril. Deze bril is enorm populair en dat blijkt ook bij AliExpress. Met 4.8 sterren en 29.029 bestellingen zit hij binnen de top 3 voor deze lijst. Met €3,00 heb je de pilotenbril al in huis.

  1. Kingseven
Kingseven zonnebril #2

Ook het merk Kingseven biedt een pilotenbril via AliExpress aan. Dit merk levert net wat betere kwaliteit en meer beleving. Dit zie je ook terug aan de prijs, niettemin heb je dit montuur voor minder dan €11,00 in huis. Met 4.9 sterren en 30.318 bestellingen is dit het op één na meest verkochte zonnebril op AliExpress.

  1. AOFLY
AOFLY

De AOFLY zonnebril is een bril die bij iedereen past. Met 5 sterren en 34.686 bestellingen is dit de meest verkochte zonnebril op AliExpress. Voor minder dan €7,00 loop jij met de meest populaire zonnebril die in China wordt geproduceerd.

Dit zijn de meest verkochte zonnebrillen op AliExpress! Kies welke jij het mooiste vind en koop ze direct op AliExpress!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top